top of page

Regndropps Massage

Regndropps Massage 60 min          850 kr                 

I Regndroppsmassagen (Regndroppsterapi) kombineras lätt massage på rygg och fötternas ryggzoner med kraften av 9 olika välgörande, stärkande, utrensande oljor som tränger ner på djupet på alla plan.


Oljorna jobbar under lång tid efteråt och massagen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ.


eteriska oljor från Young Living

Behandlingen kan hjälpa till att bekämpa oönskade bakterier och virus, har en normaliserande effekt på kroppens olika funktioner som t.ex blodtryck ämnesomsättning och hormonbalans, hjälpa till vid ryggbesvär, även kroniska, stärka immunförsvaret mm.


susannes massage & hudvårdEftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet är RDT också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Valor oljeblandning: Gran Blå renfana Frankincense och Rosenträ.

Oregano

Timjan

Basilika

Cypress

Vintergröna

Mejram

Pepparmint

Aroma Siez oljeblandning: Basilika Mejram Lavendel Pepparmint och Cypress.

Viktigt att komma i håg

Alternativa och holistiska behandlingar har en välgörande förmåga och många kan vittna om dess helande kraft. Det betyder inte att du ska låta bli att uppsöka läkare om du är sjuk. Alternativa och holistiska behandlingar kan sedan användas som ett komplement till modern läkarvård.

bottom of page