top of page

Information Trådlyft

En helt ny revolution

THESERA L-TRÅDLYFT UTAN NÅLAR! inom skönhetsbranschen har nu kommit till Sverige!THESERA L har redan blivit populär i många länder runt om i världen THESERA L Nano Lyftande PDO trådar med Tripple effekt!

  • Lyft
  • Elasticitet
  • Lyster

Vanlig trådlyft är redan en populär trend som finns på många estetiska klinker runtom i världen. Men att kunna utföra metoden helt utan nålar gör behandlingen ännu mer populär och är nu en ny växande trend som äntligen finns i Sverige!

Metoden används redan flitigt i flera andra länder i världen.

Med denna nya kliniskt beprövade TDN-teknik, är detta nästa generation av PDO-trådar som lyfter och den är smärtfri, icke invasivt och kräver ingen återhämtningstid

Med Thesera L - en stark lyftande behandling med smälttrådar behöver man inte gå igenom någon smärta, blåmärken eller svullnad längre för att få PDO-trådlyft för full ansiktspenetration genom att använda TDN-tekniken som är ett säkrare och mer effektiv alternativ till operationer.


TDN (Transfer Double Nanosphere) -tekniken är kärntekniken för penetration av olika aktiva ingredienser, såsom hyaluronsyra, PPC, peptider och olika syror. Aktiva ingredienser inkapslas i nanostorlek för att röra sig ner i lipiden, skyddad från yttre krafter som temperatur och olika pH-nivåer. Detta gör det möjligt att behandla hela ansiktet och även halsen på en gång istället för bara ett område i taget. Lyfttekniken är baserad på PDO smälttrådar bestående av 5 steg med speciella produkter för full absorption av PDO fibertådarna


Till att börja med görs tunnelkanaler för som frigör huden från smuts och beläggningar. Sedan är det dags att pentrera fibertrådarna igenom huden och aktivera full absorbtion in till hudens underliggande vävnader för att lyfta, strama och framhäva konturer.Nytt Kollagen och elastin börjar också att aktiveras vilket ger huden mer volym och ökad lyster.


Fördelar med Nano Trådlyft

•Icke-invasiv•Ingen nålstick•inga blåmärken eller svullnad•Smärtfritt•Omedelbar effekt•Ingen återhämtningstid krävs•Lång hållbarhet 6 månader med underhållsbehandlingar några ggr om året kan det hålla mer än 18 månader

Resultatet av en enda behandling syns omedelbart för längre och bättre resultat görs intensiv kur med med 4 behandlingar med en veckas mellanrum.


THESERA L STEG FÖR STEG

1.Epidermis Balance Foam + Dermis Balance Peelenser

▶Epidermis Balance Foam

Huvudingredienser:Glykolsyra,

Lycium barbarum-extrakt,blåbärsextrakt, asiatisk kokosnötpalmsextrakt


▶Dermis Balance PeelenserHuvudingredienser: Glykolsyra, mjölksyra, salicylsyra▶ Öppningskanal med TDN-teknologin – Rengör huden från talg och belägg på epidermis skiktet, TDN-komplexa syra ingredienser gör osynliga hål djupt ihuden i form av tunnelkanaler för att hjälpa aktiva ingredienser att passera genom huden.

2.High Tension Serum +High Tension Melting Thread

▶High Tension Serum

Huvudingredienser: Fibroin, adenosin, fulleren, niacinamid, kitosan

▶High Tension Melting Thread

Högspänningstråd

Huvudingrediens: Fibroin- naturligt siden, Fibroin: Med sericin är fibroin en sammansättning av kollagenprotein. Kollagen består av 70 ~ 80% av olösligt fibroin, 20 ~ 30% vattenlösligt sericin. Silk kollagen, huvudingrediensen i trådarna som innehåller olika peptider såsom glycin, alanin, tyrosin, etc., ökar hudens elasticitet och gör huden frisk. Speciellt är sidenkollagen utmärkt för att absorbera fukt.- Fibrin i sidenkollagen är olöslig. Därför upplöses trådarna med högspänningsserumet och absorberas igenom huden i nanostorlek.

3.Hydra Booster

Huvudingredienser: Natriumhyaluronat,, Acetyl Hexa peptid-8, allantoin

▶Kylande extrakt, stimulerar cirkulationen och hjälper huden att absorbera och hålla mer trådar. Mycket lugnande och extrem fuktfaktorför huden.

4. High Tension Gel

Högspänningsgel

Huvudingredienser: Koppar tripeptid-1, allantoin, lakritsekstrakt, Centella asiatica-extrakt,grönt te-extrakt

▶Spänner slapp hud, förbättrar elasticiteten och konturerna5.High Tension AmpouleHuvudingredienser: Koppar tripeptid-1,allantoin, lakritsekstrakt, Centella asiatica-extrakt, grönt te-extrakt

Huvudingredienser: Bönor peptider,niacinamid, adenosin, lakritsekstrakt,Centella asiatica-extrakt, koppar tripeptid-1

▶Innehåller komplexa peptidbeståndsdelar som minskar rynkor, 9 naturliga extrakt och 4 naturliga oljor ger huden näring.

5.High Tension AmpouleHuvudingredienser: Koppar tripeptid-1,allantoin, lakritsekstrakt, Centella asiatica-extrakt, grönt te-extrakt

Huvudingredienser: Bönor peptider,niacinamid, adenosin, lakritsekstrakt,Centella asiatica-extrakt, koppar tripeptid-1

▶Innehåller komplexa peptidbeståndsdelar som minskar rynkor, 9 naturliga extrakt och 4 naturliga oljor ger huden näring.

Vad är skillnaden med Nano PDO Trådlyft och traditionell trådlyft?

Nano trådlyft i jämförelse med traditionell trådlyft kräver inga nålstick i huden och ingen återhämtningstid, behandlingen till skillnad från vanlig trådlyft görs 4 ggr för att uppnå trådlyfteffekt. Vanlig trådlyft görs oftast en gång men är mer smärtsam och orsakar lång återhämtningstid , blåmärken och svullnad, detta slipper man med Nano trådlyft PDO smältande trådar.


För vem passar Nano Trådlyft?

Personer som har tappat volym och konturer i ansiktet och halsen och vill få lyftande effekter utan injektioner och operationer.

Det är en lösning för nålrädda personer som eftersträvar naturliga resultat utan smärta.Personer som har för mogen och mycket förslappad hud kan inte få mycket lyft då trådarna inte skulle klara av att bära upp för mycket slappa vävnader i huden.

Hur fungerar den?

Behandlingen utförs i flera steg där bl.a den aktiva smältande trådarna penetrerar djupt igenom huden i smältande form till underliggande förslappade vävnader. Succesivt börjar smältande fibertrådarna återta trådformen och blir till gelétrådar i huden. Fibroblaster börjar då multipliceras och twistas runt trådarna, huden fylls ut av geletrådarna och lyfts Denna process pågår i flera veckor och resultatet kommer succesivt att förbättras precis egentligen som trådlyft med nålar.


Är metoden säker?

Ja, det är en säker metod som inte ger några bestående biverkningar, den är KFDA och CPNP godkänd och registrerad. När ser man resultatet?

Resultatet efter första behandlingen syns lite omedelbart men förbättras även succesivt och konturer blir mer tydliga redan efter några veckor.Hur många behandlingar behövs?

Rekommenderat kur består av 4 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum.Hur länge håller Resultatet?

Hållbarheten beror på vilka förutsättningar personen har och livstil, normalt håller det i ca 6 månader ibland mer.

Underhållsbehandlingar kan göras efter avslutande kur när det gått ca 6 månader då kan det räcka med en eller två ggr per år.Hur känns behandlingen?

Behandlingen är helt smärtfritt och ingen bedövning behövs. Vilka användningsområden kan man göra med THESERA L Nano Trådlyft?

Hela ansiktet och halsen brukar göras i en behandling.Krävs det någon återhämtningstid?


Eftersom behandlingen inte orsakar några blåmärken eller ökad rodnad etc. kräver den ingen återhämtningstid utan man ser mycket fräsch och mer stramare ut i huden efter behandlingen dessutom kommer en mycket fin lyster direkt efter behandlingen

Finns det några biverkningar och risker med behandlingen?

Mycket sällsynt är att en allergisk reaktion skulle uppkomma.

Det är viktigt att meddela terapeuten om eventuella tidigare allergiska reaktioner. Personer som har skaldjursallergi får inte göra behandlingen eftersom det finns kitosan i produkten.

En allergisk reaktion kan även hända vid vanlig ansiktsbehandling därför är risken inte helt utesluten även med THESERA L nano trådlyft.

Vad ska man tänka på inför behandlingen?


En konsultation genomförs innan behandlingen för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandling och inte har några medicinska förhinder, man bör undvika att konsumera blodförtunnande mediciner , omega 3 alkohol minst 24 h och rökning samma dag. Om du har gjort en behandling på hudvårdsklinik eller liknade nyligen behöver vi veta om det då detta har betydelse för behandlingen och hudens påfrestning.Vad ska man tänka på efter behandlingen?


Efter behandling ska du inte konsumera alkohol, sola, eller utsätta kroppen för värme som till exempel bastu, ta långa varma duschar eller på annat sätt vistas i miljöer där de blir exponerade till högre temperaturer, eller annan stress för kroppen och undvika hård träning i minst två dygn efter behandlingen.

Vilken eftervård ska man tänka på efter behandlingen?

Det är mycket viktigt att använda närande och fuktgivande produkter dagligen efter behandlingen

Man ska undvika produkter som innehåller syror, t.ex AHA, Retinol etc.. tills ca 4 veckor efter sista Thesera L Trådlyft behandlingen.

Tänk på att använda ögonkräm, serum, dag och nattkräm minst 2 ggr per dag. 

bottom of page