top of page

Gästbok

Skriv gärna i min gästbok om du är nöjd med din behandling :)

Annica Nilsson skrev den Dec 12, 2019 12:11 PM


Fantastiska händer som gör underverk med både kropp och själ. Har provat klassisk massage, kalahari massage och ansiktsbehandling, hot stone massage och nu senast en fantastisk ansiktsbehandling som inleddes med rygg och nackmassage. Är som en ny människa. Kan varmt rekommendera allting.

Ylva skrev den Oct 24, 2017 2:38 PM


Tack Susanne för riktigt bra massage som slår både Electa och Njuta. Nu när jag har hittat dig behöver jag inga andra alternativ. Vi ses igen. /Ylva

Patrik skrev den May 26, 2016 7:30 PM


Tack för att du fixade min stela rygg, känns mkt bra nu. Tänker definitivt åka dit fler ggr ����

Izabella Raneland skrev den Feb 29, 2016 3:16 


Vill tacka från hela mitt hjärta för det proffssiga omhändertagandet under min graviditet! När min bröstrygg, halvvägs i graviditeten, strejkade totalt var Susanne den som räddade mig på ett sätt som ingen annan massör i stan varken vågade eller hade kompetensen för att göra. Susanne kan verkligen det här med gravidmassage, är lyhörd, kompetent och har ett stort hjärta. Vore det inte för att du Susanne en gång i veckan tog dig tid för mig är jag helt övertygad om att jag vore ett vrak när det var dags att föda. Istället var jag harmonisk och trots en riktigt tuff förlossning så höll ryggen �� Tusen tack för allt Susanne och du kommer inte att bli av med mig, längtar till jag får lite egen mammatid för att fortsätta med massage hos dig! Stor kram/Izabella

Tessan sandin skrev den Oct 29, 2015 9:22 PM


Tackar så mycket för min fina solbränna �� Jätte nöjd & kommer gärna tillbaka. Tack ��

Katie skrev den Oct 10, 2014 9:49 PM


Har under många år gått till flertalet massörer och vet vad jag talar om när jag skriver att du är superproffsig! Jag rekommenderar er som läser detta att inte tveka över att boka en tid, jag är övertygad om att ni också blir supernöjda!

Anna. skrev den Feb 11, 2014 9:01 PM


Tack!! Du 'fixade' till min stela rygg och mina spända axlar,,plus ansiktsmassagen , underbart skönt och avkopplande.Jag återkommer snart. Jag Rekommenderar denna salong!

Marianne Wendin skrev den Aug 27, 2013 11:31 AM

Går regelbundet på klassisk massage 30 min. Avslappnande och skönt.

Ditt namn:

Din e-postadress : *

Skriv ditt inlägg: *

bottom of page