top of page

CLINICARE

EXCLUSIVE REFRESH/TIGHT 

 70 min    995:-           

Med naturliga extrakt och det senaste inom modern forskning erbjuder Cliniccare resultatinriktade och effektiva behandlingar.


Behandlingen är för alla hudtyper. Med fokus på hudföryngring och lifting kommer den här behandlingen att aktivera nya friska hudceller.

Behandlingen ger mycket lugnande effekter och adderar vid sidan av *HYAL+ även mängder med antioxidanter för att ge skydd till huden.

Den här exklusiva behandlingen med Cliniccare kommer att ge din hud en ny spänst och lyster.


Rengöring, därefter en unik patenterad Enzympeeling som helt smärtfritt avlägsnar alla döda hudceller för att göra din hud mottaglig för vidare behandling.


Djuprengöring med ultraljud. Ansikts och dekolletagemassage. Pensling med en AHA-EGF booster som ger en snabb hudstimulans med en blandning av 5 olika Alpha Hydroxy Syror (AHA) antioxidanter och tillväxtfaktorer.


Exklusiv specialmask med lugnande , återfuktande och vitaliserande egenskaper som slussas ned i huden med hjälp av apparatur.


Därefter avslutande produkter allt efter behov.CliniCare exklusiva ansiktsbehandlingar finns i tre olika utföranden.


Med focus på:

Lyster / pigmentering.

Hudföryngring / lifting.

Känslig / irriterad eller acnebenägen hud.

Cliniccare C-vitaminbehandling      50 min 750:-

Rengöring, enzympeeling, peeling med Empress apparatur (ultraljud) C-vitaminmask, massage av armar, händer och dekolletage samt avslutande produkter.

Passar en hud som behöver få förnyad lyster. 

Cliniccare Ceramid behandling      50 min 750:-

Rengöring, enzympeeling, peeling med Empress apparatur (ultraljud)

ceramidmask, massage av armar, händer och dekolletage samt avslutande produkter.

Passar en torr hud som behöver återfå sin spänst.

* HYAL+ innebär att du under den här behandlingen kommer att behandlas med hudvårdsprodukter som innehåller en lågmolekylär hyaluronsyra och som i forsknings studier visat sig erbjuda en överlägsen förmåga att penetrera ned i huden.

bottom of page