susannes massage & hudvård - välkommen till min praktik, jag vill erbjuda dig en stunds vila och avkoppling, här kan du komma långt bort från stress och finna ny energi och kraft.

Kalahari Honey Buch Facial


Kalahari är en hudvårdsserie med ansiktsprodukter som ger dig en välmående hud med en fräsch lyster. De använder utvalda aktiva ingredienser som är rika på antioxidanter och som lätt absorberas av huden, därigenom skyddas hudcellerna.

Kalaharis nya ansiktsprodukter minskar fina linjer och ger trött hud ny vitalitet. Huden blir mjuk, får näring och ny energi.
Denna unika hudvårdsserie kan användas av alla hudtyper. 

 Ansiktsbehandling - Kalahari 
45 min  525:-

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring och uppfräschning, enzympeeling med ånga, massage av ansikte dekolletaget armar och händer, ansiktsmask, serum och avslutande produkter.


Kalahari Phyto Compounding Behandlingar
55 min  695:-

                                                

Ett urval av afrikanska växter, frukter, botaniska oljor som gör grunden till Kalaharis professionella organiska behandlingar.
Dessa phyto-extrakt används i kombination med leror, botaniska oljor, geleer och växtpulver för mycket effektiva resultat.
Behandlingarna görs efter din huds behov. 

Prova t.ex en Baobab Phyto Acid C-Vitaminbehandling eller en djupt återfuktande behandling med Alger och hyaluron peel off mask. 

  • Kraftfull antioxidant
  • Energigivande
  • Stimulerar collagen-produktionen
  • Uppstramande
  • Pigmentutjämnande
  • Stärkande

Här visas några före/efter bilder som både jag och mina  Kalahari kolleger från  både Danmark och Holland tagit. Prova en behandling, du kommer att älska produkterna!
Site Builder drivs av  Vistaprint